Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Forbered dere: De neste 20 årene blir et kuldesjokk!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Er det en ting klimahysterikerne kan få rett i så er det at vi kommer til å få millioner kanskje en milliard klimaflykninger de neste 20-30 årene. Ikke på grunn av oppvarming, men på grunn av den ekstreme nedkjølingen som kommer nå.

Nedkjølingen som allerede har begynt i polområdene viser seg i de negative ekstremtemperaturer og kulderekorder både i 2020, 2021 og 2022. Denne nedkjølingen vil etter hvert øke temperaturgradienten mot ekvator som ubønnhørlig medfører kraftige klimaendringer i form av ekstremvær med stormer og uvær. Dette kommer alarmistene utvilsomt til å skylde på CO2 og vil kreve enda kraftigere kutt.

Det er derfor det haster i Davos å få på plass The Great Reset og en ny verdensregjering som henter milliarder av CO2 avlat og rikelige donasjoner fra verdens nasjoner. De vet de har dårlig tid før svindelen blir avslørt.

Når det nye fascistiske systemet er etablert så spiller det ingen rolle hva klima faktisk gjør, de har da grabbet makten og vil dure på med enda sterkere skremselspropaganda på grunn av kuldeindusert ekstremvær.

PhD David Dilley, klimaforsker, meteorolog og paleoklimatolog

PhD David Dilley

Det er David Dilley, klimaforsker, professor i meteorologi og paleoklimatologi som kommer med påstanden om framtidens kalde klima.

Han får støtte av mange andre forskere og spesielt de som har forsket på solens variabilitet slik som solforskeren Valentina Zharkova.

Han har tidligere jobbet ved NOAA og driver i dag sin egen forskningsbedrift for produksjon av klimatiske prediksjoner basert på kjente historiske sykluser: Global Weather Oscillations(GWO).

Han har basert 54 års erfaring som har kulminert i utviklingen av det de kaller klima-puls-teknologi som er basert på naturlige sykluser av planetenes og solens geo-magnetiske bevegelser. Han har vist hvordan disse sykluser forklarer alt som har skjedd tidligere og hva som skjer i dag, samt hva som kommer til å skje i framtiden.

Nedgangen i global temperatur har begynt

Dilley legger frem data som viser at nedgangen allerede har begynt. Sammen med satellittdata fra Dr. Roy Spencer ser vi at de siste 6-7 årene har vi ikke hatt noen økning i global temperatur og en ny Hiatus er dermed et faktum. Han spår at nedgangen vil begynne nå og flate ut i bunnen om ca. 20 år. Bunnen vil bli langt kaldere en den kalde perioden vi hadde på 50-70 tallet.

Les også: 20 værstasjoner i Kina med kulderekorder i desember

CO2 målinger er feil

Alle kjenner nok påstanden om at CO2 aldri har vært så høye som nå de siste 800000 år. Denne påstanden kommer fra iskjerneboringer i Antarktis. Men man skal huske på at hvert eneste datapunkt er en middelverdi av ca. 4000 år.

Derfor er det innlysende at der har vært lange perioder med langt høyere verdier enn gjennomsnittet og perioder med lavere verdier. Dette statistiske avviket er beregnet slik at maksverdiene kan finnes ved å legge på 17%.

Et annet problem er at det tar ca. 5000 år med nedbør i form av snø i Antarktis før snøen under er presset så hard sammen at snøen er blitt til kompakt is som ikke lenger gasser ut bla CO2. De verdiene man da finner kan derfor være langt lavere enn det som faktisk var i atmosfæren når det snødde. Dette tapet er beregnet å utgjøre ca. 30ppm CO2.

Figur 1 – Når funnene korrigeres for avvikene som også bekreftes av andre så blir bildet plutselig totalt forskjellig.

Der finnes altså tre uavhengige studier som antyder at påstanden om at økningen av CO2 er menneskeskapt er feil. Samtlige tre studier viser at 80% er naturlig og kun 20% av CO2 økningen er menneskeskapt.

Les også: Hele 9075 kulderekorder i USA – Dommedag kommer!

Naturlige sykluser og kulden kommer

Også Dilley sin forskning finner at det er naturlige sykluser som styrer klima og at det har intet med CO2 å gjøre. Han finner sykluser fra data som varierer mellom 200-240 år. Dette er i perfekt overensstemmelse med det vi har skrevet om tidligere her: Alt av klima kan forklares med naturlige sykluser.

Hans data viser at med nåværende hiatus på 6-7 år så vil trenden snu og nedkjølingen begynner for alvor i 2024. Den kan forventes å vare i ca. 40 år, hvor bunnen nås om ca. 20 år.

Se hele presentasjonen og hans inngående forklaringer på video-casten til Tom Nelson

Kilder:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube