Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

NRK hevder at vann og salt er gift!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Erik Bye som er Dr. Philos i Kjemi, hudfletter NRK og serien Folkeopplysning med Andreas Wahl. I en episode den 7. september 2022 som omhandlet mikromengder av helseskadelige stoffer hevder NRK at vann og vanlig bordsalt er gift. Det er kun dosen det er snakk om påstår NRK! Dette får fagfolk til å reagere sterkt og Erik Bye sammenligner programmet Folkeopplysning med supperådet Balle Clorin!

Retorikken og logikken til NRK er på fem-års stadiet og minner sterkt om retorikken de også bruker innen klimahysteriet når de skal fremme en agenda. CO2 som heller ikke er en gift, blir i tidligere programmer fremstillet på samme måte som om at det er dosen som er giften. Dette er selvsagt rent sludder og «fullstendig meningsløst og totalt kunnskapsløst» sier Erik Bye.

Han levner ikke mye ære eller faglig kompetanse til Andreas Wahl når han går ut med det som er direkte feilinformasjon i følge Bye.

Les hele innlegget til Erik Bye i linken nedenfor og som en reell faktaopplysning bringer vi siste nytt fra Supperådet med informasjonskonsulent Balle Clorin. Siden NRK sine øvrige råd følte seg forbigått og diskriminert bringer vi også et intervju med Rotfruktrådet ved informasjonskonsulent Balle Råsum.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube