Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Norsk bokmålEnglishDeutsch
Einar R. Bordewich

Klimasvindelen om Great Barrier Reef i Australia

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Klimasvindlerne skyr ingen midler for å kneble vitenskapen og faktiske data, når det strider mot deres agenda og narrativ. Når Peter Ridd gikk til avisen med tvil om det som lederne ved James Cook University tidligere hadde publisert offentlig om revet, fikk han først en advarsel fra HR og deretter oppsigelse.

Peter Ridd har en doktorgrad innen geofysikk med over 100 publikasjoner og over 35 års arbeide med Australias største korallrev: The Great Barrier Reef. Han var sjefsfysiker hos James Cook University (JCU) i over 10 år før han ble ulovlig sparket fra sin stilling i 2018, etter nesten 40 år totalt ved universitetet.

Årsaken til oppsigelsen var at han stilte spørsmål ved metodene og kvaliteten til lederne ved JCU som studerte revet og de resultater de leverte. Dette satte hele narrativet deres om at The Great Barrier Reef var i ferd med å dø ut på grunn av klimaendringer i sterkt tvil. Slik tvil påvirket egoene til de som hadde fremsatt slike påstander samt at universitetet utvilsomt ville miste midler om slikt slapp ut.

James Cook universitetet i Australia produserer på samme måte som Cicero og Bjerknessenteret (eksempel havnivåprognosen 2009) her hjemme, klimaforskning som ikke holder mål. Kritikk er ikke ønsket hverken i Norge eller i Australia, og utrenskninger kan finne sted. Her er detaljene bak Ridds avskjed fra universitetet han hadde vært ved i nesten 40 år. Men denne gangen vant altså Peter Ridd.

Den akademiske ytringsfriheten er truet

Det vi vet som sikkert er at vi har en akademisk ytringsfrihetskrise som truer vitenskapens sanne liv og truer med å kvele vårt universitetssystem. Peter Ridd gikk derfor til sak mot universitetets oppsigelse og vant med glans på alle punkter. Dommen kan leses her og den inneholder en rekke forunderlige detaljer vedrørende universitetets oppførsel.

Blant annet kan man lese at universitetet underveis nektet Peter Ridd å drive med satire om de beskyldningene de rettet mot ham. Etter at universitetet påla Ridd både sensur og taleforbud om saken, skjønte han hvor det bar og startet en rettslig prosess mot JCU. Han måtte benytte såkalt folkefinansiering for å finansiere advokatene. Også dette ble brukt som argument av JCU for hans oppsigelse.

Dommen er i grunnen nådeløs mot James Cook University og gir Peter Rigg den oppreisning og den intellektuelle friheten tilbake.

Det tragiske er at JCU som besitter tilnærmet ubegrensede midler, anket dommen og vant senere saken om brudd på de etiske retningslinjer. Dette viser bare at kjemper du mot staten eller rettere sagt noen av deres fornærmede ansatte med tilstrekkelig akademisk arroganse, så har du som regel dårlige odds. Staten kan ikke tape ansikt!

Hans etiske brudd bestod i å påpeke dårlige forskningsmetoder og uttalelsen «du kan ikke stole på resultatene deres».

The Great Barrier Reef og Peter Ridd har det utmerket

De siste 10 årene har revet rehabilitert seg selv og har det utmerket på alle områder. Ingen ting av de klimahysteriske påstandene om revets død har vist seg å være sanne. Alt er basert på løgn og fabrikkert propaganda. Revet er i dag i bedre stand enn det var for 30 år siden.

Peter Ridd samlet inn ca. 800.000,- australske dollar eller ca. 5,5 millioner Norske kroner. Under halvparten gikk med til rettsakene og resten bruker han nå på fortsatt forskning på revet og mot den politiske propaganda og misinformasjon om revet fra JCU og andre.

Se hele intervjuet med Peter Ridd og få litt fakta om også denne falske nyheten som klimaindustrien skapte og kontinuerlig skaper.

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: