Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Årsmøte i Klimarealistene – Bli med på en unik sjanse!

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Folkeaksjonen mot klimahysteriet er uten tvil Norges største aksjonsgruppe som står opp mot det ensidige tyranniet som myndigheter og media står bak i Norge. Men uten faglig kunnskap fra klimarealister verden over som taler hysteriet midt imot, hadde der ikke kunne være noe folkeopprør.

Støtt Klimarealistene i deres sak og vær med å både styrke faglig kunnskap, seriøsitet og vitenskapelig kompetanse som ikke er statlig finansiert med oljepenger slik som Cicero, Bjerkenssenteret, IPCC og mange flere

Klimarealistene har nå snart årsmøte og vi inviterer alle til å bli med elektronisk. Husk at kun betalende medlemmer kan være med. Se denne eposten nedenfor som har gått ut til alle medlemmer og vurder om ikke også du vil være med å støtte vårt arbeid og bli hørt!

Årsmøte i klimarealistene 2021

Grunnet koronaen lar det seg ikke gjøre å gjennomføre et fysisk årsmøte. Vi gjør det derfor digitalt, og bruker en løsning for lag og foreninger som OBOS har utviklet. Årsmøtet strekker seg da over en hel uke, fra mandag den 8. mars, til og med søndag den 14. mars. Systemet er slik at dere to uker før årsmøtet får tilgang til sakspapirene, og for hver enkelt sak stemmer via sms på mobiltelefonen. Det kan dere gjøre gjennom hele uke 10.

Systemet krever at vi har registrert mobilnummeret for hver person som gis anledning til å delta. Dere stemmer nemlig via sms. I vår medlemsdatabase har vi kun mobiltelefonnummeret for halvparten av dere. For å få tak i dette ber vi dere gjøre følgende:

  1. Gå inn på nettsiden til Klimarealistene 
  2. Logg dere inn som medlem 
  3. Gå til menyen lokallag/møter
  4. Gå til Påmelding årsmøte 2021
  5. Fyll ut fornavn, etternavn, mobilnummer og epost
  6. Send inn

Hvem kan delta på årsmøtet?

Kun betalende medlemmer kan delta på årsmøtet. Har du glemt å betale, gjør du dette i nettbutikken. Deretter melder du deg på til årsmøtet.

Frist

Dere mottar årsmøtepapirene søndag kveld (21/2-21), for at de skal være dere i hende to uker før årsmøtet. Vi har derfor behov for at dere legger inn disse opplysningene, slik som nevnt, innen søndag den 21 februar kl 12.00

Med vennlig hilsen

Morten Jødal
Styreleder 

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Legg inn en kommentar

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: