Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Kevin Nielsen

Hjelp! Vi er på Kinakjøret igjen….

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Kina, eller rettere sagt Det Kinesiske Kommunistpartiet (CCP) er et skrekkelig regime. Den som for alvor fikk meg til å få opp øynene for det faktum at vi drenerer vår egen kompetanse og velferd for å handle billige greier på Ebay og Ali baba m.fl. var Trump. Han ble kjeftet opp og ned, idiotforklart til det hinsidige. Det var verdt å merke seg at man gjorde som Trump sa. «Orange man bad´s» første fire år i det hvite hus var en eventyrlig periode. Det var ikke lenge etter Trump forlot det hvite hus man kunne legge merke til Kinas inntreden i det norske elbil markedet med showroom på selveste Karl Johan og et betydelig antall kinesiske biler på veiene. Det hele til stor begeistring fra norsk media.

Les også: Er det i ferd med å rakne for Biden?

En person som fikk mye ufortjent pepper var Torbjørn Jagland. Man må anta at Torbjørn Jagland visste godt hva han gjorde da han i 2010 bidro med å tildele fredsprisen den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo. Norge havnet som kjent i kinesernes kjøleskap noen år og ble tatt tilbake i varmen i 2016. Dette var etter manges mening en ydmykende og uverdig avtale for Norge. Noen av Stortingets medlemmer hadde mot til å stå opp, men FrP, Høyre og Arbeiderpartiet var nok mest bekymret for butikken. Det kan være forståelig, men med en noe bitter ettersmak.

Les også:  Klima-ekstremister i maktposisjoner hos Bergens Tidende

I 2001 gjorde Kina sin inntreden i World trade organisation. Paradigme den gang var at Kina var et diktatur ja. Man antok at det ville nok bli bedre. Det er klart at Kina er, og ser på seg selv som en supermakt med vekstpotensial. Siden 2001 har Kina blitt rikere og mektigere, de gjør stadig hevd på suverenitet i Sørkinahavet, og det til strandlinjen til naboland som Vietnam og Filipinene, for ikke å snakke om Taiwan som ser at sin frihet kan gå samme vei som for Hong Kong. Kineserne har utrettelig kjøpt seg opp strategisk i hele verden og særlig i land med relativt svake styresett og strategisk beliggenhet. Både i forhold til militær strategi, men også strategisk tilgang til landbruksarealer og mineralforekomster.

Det fremstår som uforståelig at den vestlige verden i så stor grad er totalt historieløse om hva slags regime Kina faktisk er. Det er ca. 30 år siden de store studentdemonstrasjonene på Den himmelske freds plass i 1989. Opprøret begynte pent og pyntelig og endte opp i et blodbad hvor den kinesiske hæren massakrerte et ukjent antall av egne borgere. Unge mennesker som skulle begynne på selve livet. Det er ikke kjent til den dag i dag hvor mange mennesker som omkom den gang. Det er ikke engang lov i Kina å snakke om denne hendelsen.

Les også:  Er det i ferd med å rakne for Biden?

Kina har dødsstraff. Det er ingen som vet hvor mange som blir henrettet i Kina. Det er godt kjent at Kina er store på organdonasjon. Kina er det landet i verden som har lavest antall registrerte antall organ donorer pr. innbygger. Likevel er de det landet i verden som har absolutt flest organdonasjoner. Om man blir dødsdømt i Kina, så er det slett ikke sikkert henrettelsen finner sted der og da. Det blir tatt DNA prøver av vedkommende som blir sittende på udefinert tid til den dagen det var e treff i DNA registeret. En rik amerikaner, saudier eller nordmann legger seg inn i et kinesisk militært sykehus og får sin etterlengtede nyre. Tvungen organdonasjon er en stor sak i Kina, vitner og avhoppere kan fortelle om grufulle scener hvor man ikke engang bryr seg med å ta livet av personen før man begynner organdonasjonen.

Du kan se Steve Bannons intervju med den kinesiske avhopperen Dr. Toti her

Les også:  En betraktning rundt klima-krisen

Det er jo det vi alle bør merke oss når vi handler på Ebay, eller kjører rundt i den fine nye Polestar´n. Er det verdt det? Det er vi faktisk er med å finansiere. Den som ikke gjør seg kjent med historien må oppleve den på nytt. Er vi nå i 30 årene på nytt? Covid-19 kommer fra Kina. Den kom heller ikke fra våtmarkedene i Wuhan, den kom fra P4 laboratoriet i Wuhan og i beste fall så var det et uhell. Den urett som er begått av den multinasjonale kriminelle organisasjonen, det kinesiske kommunistpartiet mot sin egen befolkning er enorm. Betviler man at disse har noen betenkeligheter med å utføre grusomhetene sine andre steder i verden?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: