Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

«Persona non grata» – Facebook/INGSOC

Du eier absolutt ingen rettigheter til dine egne data. Uten forvarsel eller mulighet for å hente ned sine egne data ble Facebook kontoen stengt og slettet.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Du eier absolutt ingen rettigheter til dine egne data. Uten forvarsel eller mulighet for å hente ned sine egne data ble Facebook kontoen stengt og slettet.

Redaktøren av Fakta360 fikk beskjed at han er «persona non-grata» på Facebook og de har nå slettet 14 år med personlige bilder, tekster, data, filmer osv. osv. med sikkert mange tusen timer arbeid. Mange av bildene fra starten finnes det ikke kopi av andre steder.

Jeg ble slettet uten advarsler eller forklaringer og uten en minste mulighet for å laste ned min personlige informasjon. Dette viser i klartekst at jeg (DU) eier ingen ting av den informasjon du har lagt inn om deg selv, og du har ingen rettigheter til dine egne data. Kan dette være lovlig?

Jeg kan bare anta at mine synder er den politiske kvasse tonen min som har fornærmet prominente personer på vår høymoralske emokratiske venstreside som har rapportert meg.

Mine siste handlinger på FB var å fortelle noen av mine venner om Demokratene.no og dele en parodi film om Biden og Hitler. Jeg antar jeg har lenge vært en torn i deres side med bloggen min Fakta360.no

Her er den siste hilsen jeg fikk fra Facebook:

Edward Snowden stoler på Signal app

Jeg bytter meldingsapp fra Messenger til SIGNAL som brukes av bla. Edward Snowden på grunn av sikkerheten. Han stoler ikke på sms engang. Det er Open source program så intet selskap kan sensurere deg eller bruke det du sier til reklame. Ingen sporing, ingen annonser og selvsagt GRATIS! Finansiert av brukernes donasjoner slik som Fakta360.no! Fantastisk!

Ellers vil jeg igjen oppfordre alle til å bekjempe det meningstyranniet som vi tydeligvis nå beveger oss inn i og som til syvende og sist bare vil ende opp med en av to ting: Full underkastelse eller krig! Vi går sannelig dystre tider i møte og kampen mot meningstyranniet kan kun du utføre.

Les her hvordan du kan bli med å bekjempe dette: Oppskrift: Hvordan bli en politisk FB Ninja-kriger! og her for å se våpenet som kan brukes: Her er våpenet mot Big Tech: Sosial ninja!

Når gode folk ikke gjør noe

Jeg avslutter med et sitat fra Edmund Burke:

Edmund Burke quote: Evil succeeds when good men do nothing
Hjelp oss ved å dele:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Legg inn en kommentar

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: