Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Her er våpenet mot Big Tech: Sosial ninja!

Vil du være med i kampen for ytringsfrihet og åpenhet både rundt klimadebatten og generelt mot sensureringen og no-platformingen som foregår mot realister og anti-globalister. Her er våpenet:

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Facebook lister med nesten 1 million brukere er i mot klimahysteriet, vindmøller, Acer, globaliseringen, asylsystemet, bistandssløseriet, det grønne skiftet og den mørkerøde sosialismen. Totalt har vi listet opp ca. 773.000 medlemmer, men vi antar der er mange flere grupper vi ikke har fått med her.

Vil du være med i kampen for ytringsfrihet og åpenhet både rundt klimadebatten og generelt mot sensureringen og no-platformingen som foregår mot realister og anti-globalister. Her er våpenet:

Her er listen over FB grupper som innholdet kan spres i og samt tekstblokker lenger ned på siden hvor du enkelt kan klippe og lime tekster med overskrift, ingress og linker. Klipp ut og lim direkte inn i gruppene eller som svar på innlegg.

Etter at tekstblokken er limt inn i gruppen så markerer du overskriften og velger H1 formatering i format-menyen. Dette må du gjøre for hver enkelt gruppe og innlegg så det er litt jobb men det blir penest og har større blikkfang.

Vil du utvide denne sakslisten

Har du egne saker og linker du vil skrive litt om slik at vi utvider listen? Anbefaler at du legger det inn som en kommentar nederst. Skriv en kort fengende oversikt, en innledning, ingress eller kommentar til saken du linker til og deretter selve linken til saken. Vil du ha saken inn som egen sak skriver du den også der.

Facebook grupper

 1. Oljebrølet, ca. 250.000 medlemmer
 2. Folkeopprøret mot klimahysteriet, ca. 200.000 medlemmer
 3. Vi som krever billigere strøm, 83.000 medlemmer
 4. Stopp ACER, 83.000 medlemmer
 5. Vi som er totalt imot MDGs Politikk, 65.000 medlemmer
 6. Motvind, 51.000 medlemmer
 7. Politisk Debattforum, Viken, 20.000 medlemmer
 8. Vårt lille Land, 18.000 medlemmer
 9. Vi som ønsker å fjerne Miljøpartiet De Grønne, 12.000 medlemmer
 10. Nei til Globalisme, 10.000 medlemmer
 11. Klimarealistene på Facebook, 10.000 medlemmer
 12. Nei til EØS og Schengen. Ja til norsk suverenitet, 8.500 medlemmer
 13. Resetts tilhengere, 5.000 medlemmer
 14. Velgere Demokratene – Valg 2021, 5.000 medlemmer
 15. Høyresiden, 5.000 medlemmer
 16. Demokratene inn på Stortinget 2021, 4.000 medlemmer
 17. Vidar Kleppes Tilhengere, 4.000 medlemmer
 18. Støttegruppen til Demokratene, 3.000 medlemmer
 19. Vennegruppen Løver i Norge 🇳🇴, 3.000 medlemmer
 20. Norge først, 2.000 medlemmer
 21. FOLKETS DIREKTE-DEMOKRATI, 2.000 medlemmer
 22. Gule skjorter for ytringsfrihet, 2.000 medlemmer
 23. Folkegruppe mot klimahysterier – FMKH, 1.500 medlemmer
 24. Stopp utbyggingen av Havvind – FB gruppe, 1.500 medlemmer
 25. Documents tilhengere, 796 medlemmer
 26. Anti-globalistene, 547 medlemmer

Klipp og lim tekstblokker:

Nedenfor følger en rekke tekstblokker vi har hatt som saker her i Fakta360.no. Bare marker overskrift, tekst og hele linken, kopier og lim den inn på den gruppen, siden eller som en kommentar om du ønsker.

Carl Sagan advarte mot politisk kupp av vitenskapen

Hvis vi ikke er i stand til å stille skeptiske og kritiske spørsmål til de som forteller oss at noe er sant, da blir vi offer for sjarlataner, maktsøkende politikere og religiøse doktriner.

Den eksplosive blandingen av uvitenhet og makt kommer før eller senere til å detonere i fjeset på oss.

https://fakta360.no/2021/10/carl-sagan-advarte-mot-politisk-kupp-av-vitenskapen/

Klimarealistens bærekraftsmål er å avvikle samtlige CO2-relaterte avgifter!

Nok en gang river Geir Hasnes i filler «det grønne» skifte sin komplette galskap og villfarelse om bærekraft med fakta og tall.

Med disse enkle beregningene kan man altså vise at etter teoriene til klimapanelet (kun menneskeskapte utslipp fører til økning i atmosfæren, modellert temperaturøkning) og norsk CO2-skattlegging vil ingen måbare ting skje enten man stopper utslippene eller ikke. De fleste land i verden ønsker seg dessuten vekst i energiforbruket for å få økt velstand. De forventer at om der skal skje noen fjerning av CO2 i atmosfæren at andre og rikere land tar seg av det.

CO2-prising er som vist, unødvendig. Faktisk er alle CO2-skatter og –avgifter unødvendige. De har ingen målbar virkning på naturen.

https://fakta360.no/2021/10/klimarealistens-baerekraftsmal-er-a-avvikle-samtlige-co2-relaterte-avgifter/

Derfor er Klaus Mohn pavens «alterboy»!

Sjelden har vi sett eller hørt en så sterkt politisk standpunkt framført under tvang som hva Klaus Mohn, rektor ved Universitetet i Stavanger gjorde under Klimarealistenes lansering av sitt nye fagtidsskrift Science of Climate Change.

En tale full av logiske brister, selvmotsigelser, autoritetsfrykt, stråmenn, skittkasting og ad-hominem angrep. Med andre ord business as usual for Klimarealister som våger å heve stemmen mot pavens dekreter.

https://fakta360.no/2021/10/derfor-er-klaus-mohn-pavens-alterboy/

Dette viser at klimakrisen er en trussel mot hele verden

Historien har vist oss at oppegående og avanserte samfunn raskt kan falle sammen og skape totalitære kommunistiske eller fascistiske samfunn. Et fellestrekk som benyttes eller som inngår i denne transformeringen er både moralisering, frykt og sinne. Man skaper frykt for hva som kan skje og sinne mot dem som går i mot flokken og ikke deler samme frykt, og moraliserer for å legitimere sin propaganda.

Veien fra der vi er i dag til slik totalitær overkjøring av individets rettigheter er ikke lang. Når land innfører tvang under den moralske paraplyen om fellesskapet og individets beste, så er det ikke noen som kan forutsi hva den neste moralisering blir som rettferdiggjør nye restriksjoner, tvang eller fjerning av skadelige (uvaksinerte) individer.

https://fakta360.no/2021/10/dette-viser-at-klimakrisen-er-en-trussel-mot-hele-verden/

Her er Skeptikerens håndbok for diskusjoner med klimahysterikere

Joanne Nova (JoNova) er en vitenskapelig skribent, forfatter, foredragsholder og tidligere TV vert. Hun er forfatteren av heftet Skeptikerens håndbok som ble utgitt allerede i 2009. Den er nå oversatt til over 15 språk og nedlastet over 200.000 ganger.

Hev deg over skittkastingen i den globale oppvarmingsdebatten. Her er strategiene og verktøyet du trenger for å trenge inn til sakens kjerne og unngå fellene . Det finnes nemlig ikke bevis for at CO2 fører til global oppvarming.

https://fakta360.no/2021/10/her-er-skeptikerens-handbok-for-diskusjoner-med-klimahysterikere/

Dette er årsaken til klimaendringene!

IPCC og Climate Change alarmistene får seg en midt på trynet!

Flere peer reviewed artikler gir nå klimahysterikerne en rett høyre så de deiser i bakken for full kraft. De viktigste momentene IPCC benytter i sine rapporter er enten ikke eksisterende eller viser seg å bli styrt av solen.

https://fakta360.no/2021/10/dette-er-arsaken-til-klimaendringene/

Kr. 600.000,- i strømregning!

Klimapsykologer på Stortinget og IPCC har lovet oss varmere, våtere og villere klima, mens realitetene slår dem nå i hodene som på spillemaskiner med pop-up klovner! Det er tørt, varmt og vindstille! Derfor står hele Europa bom stille uten strøm og prisene skyter i været. Ene og alene på grunn av idiotpolitikk utformet på grunn av et gråtende og sint barn i fra Sverige.

https://fakta360.no/2021/09/kr-600-000-i-stromregning/

Det grønne skiftet detonerer nå som et prissjokk for folk

Samtlige partier på stortinget i dag omfavner det grønne skiftet, med Parisavtalen og Klimaplan 2030. Effektene av denne politikken har allerede vist seg direkte som et prissjokk på strømprisene. Nå står byggebransjen for tur. Raskt deretter kommer alle andre bransjer.

https://fakta360.no/2021/09/det-gronne-skiftet-detonerer-na-som-et-prissjokk-for-folk/

Massiv økning av sjøis i Antarktis. Media helt stille! Skjønner du svindelen nå?

På bare tre år er over halvparten av tapet av sjøis som media i 2019 rapporterte som katastrofale effekter av klimaendringer kommet tilbake. Media og forskerne med en agenda for klimanarrativet meldte at is mengdene forsvant i en foruroligende tempo. Media er selvsagt helt stille nå som økningen periodevis har sterkere rate enn minkingen. Totalt sett er trenden for sjøisen siden 1979 er økende.

https://fakta360.no/2021/09/massiv-okning-av-sjois-i-antarktis-media-helt-stille-skjonner-du-svindelen-na/

Fyring med gassovn er nå billigere enn strøm!

På grunn av Acer og utenlandskablene som nå er satt i drift vil strømmen i vinter – i hvert fall i Sør-Norge – komme til å sette nye uante rekorder.

I tillegg til at parafin og oljefyring har blitt forbudt er de også i ferd med å forby fyring med ved. Avhengigheten av bare en -1- energikilde – strøm – i et land hvor store deler av landet og befolkningen bor innenfor polarsirkelen er en direkte trussel mot sikkerheten til folk.

Hvilke alternativ står vi igjen med?

https://fakta360.no/2021/09/fyring-med-gassovn-er-na-billigere-enn-strom/

Facebook lister med nesten 1 million brukere er enige

Facebook lister med nesten 1 million brukere er i mot klimahysteriet, vindmøller, Acer, globaliseringen, asylsystemet, bistandssløseriet, det grønne skiftet og den mørkerøde sosialismen.

Totalt har vi listet opp 740.000 medlemmer, men vi antar der er mange flere grupper vi ikke har fått med her.
Vil du være med i kampen for ytringsfrihet og åpenhet både rundt klimadebatten og generelt mot sensureringen og no-platformingen som foregår mot realister og anti-globalister. Her er våpenet:

https://fakta360.no/2021/08/den-politiske-ninja-krigerens-vapenliste-mot-big-tech/

Klimahypotesen om CO2 er nå fullstendig falsifisert!

I nesten 50 år har klimamodellene som hele klimahysteriet er basert på, innebygget en forutsetning eller hypotese som nå endelig er ugjendrivelig bevist som feil, eller falsifisert som man sier. Det gjelder det såkalte «hot spot» som samtlige av IPCC sine modeller forutsier som en del av den globale oppvarmingen, skal skje i de høyere luftlag over tropene.

https://fakta360.no/2021/08/klimahypotesen-om-co2-er-na-fullstendig-falsifisert/

Terje Søviknes løy om Acer! Prissjokk på strøm er ventet i vinter!

Juli måned 2021 høyeste strømpris noen sinne med ca. 70 øre. Med nettleien snakker vi om ca 1,4 kr. pr kWh. og det skal stige dramatisk til vinteren!

Nå får dere realitetene om den imaginære klimakrisen deisende ned i fanget på grunn av samtlige politikere på stortinget sitt vanstyre av energipolitikk og klimatiltak.

Her sier kraftselskapet rett ut det som Terje Søviknes i FrP garanterte ikke skulle skje. Økt kabelkapasitet og derved økt salg til utlandet har tappet ned våre vannmagasiner og presser strømprisen opp til nye skyhøye og rekord-priser.

https://fakta360.no/2021/08/terje-soviknes-loy-om-acer-prissjokk-pa-strom-er-ventet-i-vinter/

Er Biden en hallik i en internasjonal mafia-bande?

Det begynner å bli så åpenlyst hva som er Biden sin strategi med USA at det er skremmende. Fra første dag Biden kom til makten begynte han med sin plan for dekonstruksjon av USA med splittelse, raseteorier, massiv innvandring og internasjonal svekkelse. 

https://fakta360.no/2021/08/er-biden-en-hallik-i-en-internasjonal-mafia-bande/

«Persona non grata» – Facebook/INGSOC

Du eier absolutt ingen rettigheter til dine egne data. Uten forvarsel eller mulighet for å hente ned sine egne data ble Facebook kontoen stengt og slettet.

Redaktøren av Fakta360 fikk beskjed at han er «persona non-grata» på Facebook og de har nå slettet 14 år med personlige bilder, tekster, data, filmer osv. osv. med sikkert mange tusen timer arbeid. Mange av bildene fra starten finnes det ikke kopi av andre steder.

https://fakta360.no/2021/08/persona-non-grata-facebook-ingsoc/

Hjelp! Vi er på Kinakjøret igjen….

Kina, eller rettere sagt Det Kinesiske Kommunistpartiet (CCP) er et skrekkelig regime. Den som for alvor fikk meg til å få opp øynene for det faktum at vi drenerer vår egen kompetanse og velferd for å handle billige greier på Ebay og Ali baba m.fl. var Trump. Han ble kjeftet opp og ned, idiotforklart til det hinsidige.

Det var ikke lenge etter Trump forlot det hvite hus man kunne legge merke til Kinas inntreden i det norske elbil markedet med showroom på selveste Karl Johan og et betydelig antall kinesiske biler på veiene. Det hele til stor begeistring fra norsk media.

https://fakta360.no/2021/08/hjelp-vi-er-pa-kinakjoret-igjen/

Klimakrise: Et massehysteri ute av kontroll

Kent Andersen i Demokratene forteller at å oppfylle Parisavtalen gjennom klimaplan 2030 er blitt en manisk oppgave for alle partier på stortinget. All Norsk politikk styres nå gjennom denne globalistiske klimaplan, hvor alt annet må vike.

https://fakta360.no/2021/08/klimakrise-et-massehysteri-ute-av-kontroll/

Oppskrift: Hvordan bli en politisk FB Ninja-kriger!

Kampen mot sensur og Big Tech er i gang! Facebook sensurerer og utestenger store deler av den politiske siden som taler klimatismen, globalismen, wokeismen, kommunismen, islamismen og alle andre -ismer midt i mot. Vi viser hvordan kampen kan kjempes!

https://fakta360.no/2021/08/oppskrift-hvordan-bli-en-politisk-fb-ninja-kriger/

IPCC og skrikerungene

Jeg har et fullstendig egennyttig motiv for å kjempe mot klimaskrikerungene. Jeg vil beholde pengene mine selv. Jeg vil ikke de skal havne i bankkontoene til vindbaronene eller gå til privatflyene til stortingsrepresentantene i Uganda. Jeg vil ikke de skal gå til staten som bruker dem til å fange CO2 – som om CO2 kan fanges – det er til å le seg skakk av!
https://fakta360.no/2021/08/ipcc-og-skrikerungene/

IPCC er solfornektere og en politisk rugekasse for penger, makt og prestisje.

Politikere og journalister som er underlagt den betingede læring som Pavlovs hunder vil være totalt ute av stand til kritisk tenkning om IPCC sin siste rapport AR6. De vil ukritisk hylle rapporten i en kombinasjon av ærefrykt, lykke og fortvilelse. Deres dopamin-betingede reaksjon på autopilot vil være: Vi må gjøre noe! Journalistene får skrive-kick av værhendelser og politikerne får avgifts-rus av CO2
https://fakta360.no/2021/08/ipcc-er-solfornektere-og-en-politisk-rugekasse-for-penger-makt-og-prestige/

Hvorfor er klimaforskere, politikere og MSM som Pavlovs hunder?

Hele klimahysteriet hviler i dag på et premiss som er totalt vitenskapelig forkastelig. Det er et premiss som er så fantastisk at det er utrolig at ikke engang lærde journalister stiller spørsmål om det. Men det skyldes som vi skal se Pavlovs betingede læring.
https://fakta360.no/2021/08/hvorfor-er-klimaforskere-politikere-og-msm-som-pavlovs-hunder/

Nazikommunisme – De totalitære regimer, brunbeising og ekstremisme

Jeg har lenge undret meg over begrepet “høyreekstremisme” og den sammenblanding eller rettere sagt de angrepene som kommer fra venstresiden mot dagens politiske høyreside i Norge.
Spesielt er det FrP, Høyre, innvandringskritiske, nasjonale konservative og anti-globalister som får gjennomgå og får slengt sjikanerende stempler etter seg som høyreekstreme, rasister, nazister, fascister og mange flere ukvemsord. Disse stigmatiserende holdninger kommer som regel fra venstresiden i norsk politikk og gjentas gjerne i den venstrevridde presse som NRK, TV2, Dagbladet, Aftenposten, VG og mange flere.
https://fakta360.no/2021/08/nazikommunisme-de-totalitaere-regimer-brunbeising-og-ekstremisme/

Kent Andersen i Demokratene går i strupen på Bjørn Samset: «Du er en løgner»

Det er en tydelig kampklar Kent Andersen i Demokratene som går til frontalangrep på både IPCC sin siste klimarapport AR6 som kom ut den 9.8.2021 og samtidig kaller Bjørn Samset i Cicero for en løgner. Han gjentar dette flere ganger og utfordrer Samseth til offentlig debatt i TV2.
https://fakta360.no/2021/08/kent-andersen-i-demokratene-gar-i-strupen-pa-bjorn-samset-du-er-en-logner/

FAKTISK NO, STATEN og FRITT ORD ANGRIPER FRIE MEDIER – YTRINGSFRIHETEN SOM I DIKTATURER

Den norske staten og en stiftelse som kaller seg Fritt Ord (!) sponser etablerte mediers forsøk på å undergrave frie medier. Det er så hårreisende at det er vanskelig å fatte.
Med sitt siste utfall mot Document, Resett, HRS, Steigan.no og Lykten tar de etablerte mediene kampanjen mot de frie mediene til et nytt nivå.
https://www.document.no/2021/06/22/faktisk-no-undergraver-frie-medier-med-stotte-fra-staten-og-fritt-ord/

Husker dere “klimakatastrofen” med alle skogbranner i fjor? Det var en løgn!

Bellona ville imøtegå klimamyter? Her imøtegår vi med forskning at det ble presentert Fake News fra bla. NRK om at skogbranner og sykloner øker og er resultat av menneskeskapte klimaendringer.
Vel… Som alltid er den ærlige og nakne sannheten – når den ikke er bombet sønder og sammen av opportunister og propaganda fra våre statsfinansierte og Fake News kanaler som NRK og Bellona – egentlig ganske kjedelig i forhold. De tørre og ærlige data viser kraftig nedgang i skogbranner de siste 100 årene. Hvem skulle trodd det om man leser MS Media?
https://fakta360.no/2021/06/husker-dere-klimakatastrofen-med-alle-skogbranner-i-fjor-det-var-en-logn/

I 2017 FORTALTE FAUCI AT TRUMP VILLE MØTE ET VIRUS DE ALDRI FØR HADDE SETT

Judge Jeanine er fly forbannet på Fauci som hadde kompetansen, hadde kunnskapene, hadde pengene og hadde makten til å forhindre pandemien i USA men gjorde ingen ting!

Hvordan viste han dette? Hvorfor forberedte han ikke USA på dette når han tydeligvis kjente til det? Hvorfor gikk Fauci aktivt imot Wuhan-lab teorien helt i starten av pandemien?

Allerede før Kina-viruset brøt ut som en pandemi kjente Fauci til at ansatte ved laboratoriet i Wuhan, som han hadde gitt penger til for virus-forskning, hadde blitt smittet og var døde. Ved pandemiens utbrudd satte han ikke inn USA sitt bio-krigførende kompetanse for analyse og sporing slik som kreves, men avledet hele mistanken bort fra Wuhan-lekkasje teorien.

Kina stengte ned og isolerte hele Wuhan regionen og ingen fikk reise inn til Kina derfra, men samtidig lot de folk reise ut av Wuhan til USA og Europa. Var dette et bevisst forsøk på å spre smitten til verden?

I 2017 hadde Fauci allerede arbeidet lenge i Wuhan under Obama og han fortalte at Trump administrasjonen skulle bli utsatt for en pandemi de ikke hadde sett maken til. Det begynner å bli tydelig hvor desperate deep-state og svampen til Demokratene i USA egentlig er. Når de ikke lykkes med Russia-Collusion i å bli kvitt deres farligste fiende Donald Trump, så ødelegger de like gjerne hele landet for å ikke bli avslørt. Dette har vi også sett med Bidens politikk med åpne grenser, fjerning av politi og støtten til BLM og Antifa som ødelegger landet.

https://youtu.be/Sy_FRP_6C_s

Bellona vil knuse Klimarealistene! En trussel mot vitenskapen og ytringsfriheten!

Bellona er i gang med en systematisk kartlegging av personer, nettsteder og profiler som ifølge dem sprer falske nyheter om klima. Denne spredningen av vitenskapelig dokumentasjon som motsier deres politiske agenda, hindrer dem og andre i å få milliontilskudd via klimatiltak. Derfor vil de kvele en åpen debatt.
https://fakta360.no/2021/05/bellona-vil-knuse-klimarealistene-en-trussel-mot-vitenskapen-og-ytringsfriheten/

FACEBOOK SENSURERER DENNE VIDEO OM VALGJUKSET I USA

Galskapen om valget i USA kommer nå for en dag. Bevisene er nå ugjendrivelige for historiens største valgfusk. Biden er tidenes mest korrupte, løgnaktige og farligste «president». Både Kina, Spania, Canada og en rekke land hadde online tilgang til stemmemaskinene i USA under valget. Jeg fikk omfattende advarsler fra FB dersom jeg delte denne videoen. Facebook sensurerer denne video, derfor kan jeg ikke linke direkte. Se den og bedøm heller selv, eller stoler du på en sannhets-elite som bestemmer for deg hva som er fakta?
https://duckduckgo.com/?q=site%3Awww.rumble.com+absolute+proof+documentary+with+mike+lindell

FN mangler offergaver og blind lydighet fra sine undersåtter!

FN sier: “Vi er på kanten av avgrunnen”
Man mistenker at disse våre tiders “Maya-prester” i FN for at de mangler offergaver og lydighet fra sine undersåtter, siden de nå igjen roper sin armod ut over almuen. De peker på vår tids oppnevnte djevel: CO2! Hvor alle som bruker denne djevelskapen skal skattlegges og kjettere av den rette “læren” skal forfølges og utestenges.
https://fakta360.no/2021/04/fn-mangler-offergaver-og-blind-lydighet-fra-sine-undersatter/

Det grønne skiftet og uansvarlige barn med oppdiktet planøkonomi.

Energi, og spesielt billig energi, er den eneste faktoren som bringer eller kan bringe verdens befolkning ut av fattigdom. ThorCon har utviklet et modulært mobilt kjernekraftverk basert på Thorium saltsmeltereaktorer. De kan enkelt installeres over hele verden.
https://fakta360.no/2021/04/det-gronne-skiftet-og-uansvarlige-barn-med-oppdiktet-planokonomi/

Høyre bruker penger på å senke planetens temperatur – sultkatastrofer og nød kommer!

Morten Jødal i Klimarealistene gir et glimrende tilsvar til Høyre-politikere som farer med løgn, propaganda og fake news overfor klimarealister og deres aksjon med å gi boken Motvekt – fakta om klima, til landets ordførere.

For å oppsummere enkle fakta som alarmistene til stadig undertrykker og nekter å debattere er alle de positive sider med den svake oppvarmingen vi opplever nå. Historisk har vi hatt perioder som var varmere og under hver eneste en av slike varmere perioder har menneskets sivilisasjon blomstret. I kuldeperiodene imellom har sivilisasjoner både gått under og hatt store problemer. Det er derfor ufattelig at Høyre-politikere nå faktisk bruker penger på å senke temperaturen på Jorden.
https://fakta360.no/2021/04/hoyre-bruker-penger-pa-a-senke-planetens-temperatur-sultkatastrofer-og-nod-kommer/

Høyre ønsker å kneble ALLE landets ordførere til å ikke ta imot boken MOTVEKT!

Naturfaglig inkompetanse i Høyre forsøker å kneble landets ordførere ved å instruere dem til blind lydighet med psykologisk politisk press!
Deres arroganse, frekkhet og den politiske korrekthet de formaner til har vi aldri før sett i Norge. Derfor reagerer svært mange mot disse totalitære tendenser som utspiller seg som “demokratisk debatt”. Nok en gang ønsker Høyre seg sensur, knebling av ytringer og no-platforming av Klimarealister. Så langt ned i gjørmen av brun gugge har Høyre sunket. Nedenfor følger bare en -1- av svært mange kraftige reaksjoner.
https://fakta360.no/2021/04/hoyre-onsker-a-kneble-alle-landets-ordforere-til-a-ikke-ta-i-mot-boken-motvekt/

Boken Høyre ikke vil du skal lese… Sensur og bokbrenning neste?

Boken Høyre ikke vil at du skal lese, er fortsatt på Amazons public policy bestselgerliste. Geolog Gregory Wrightstones bok «Inconvenient Facts» har ligget helt i toppen i lang tid, og er nummer tre i dag, den 5. april 2021. Er det noe rart at de radikaliserte Høyre-representantene Lene Westgaard-Halle og Tom-Christer Nilsen vil bli kvitt boken, og ber Norges ordførere la være å lese den?

https://fakta360.no/2021/04/boken-hoyre-ikke-vil-du-skal-lese-sensur-og-bokbrenning-neste/

Hvordan ødelegge et velfungerende strømnett med 3 enkle tiltak

Jo Nova tar for seg hvordan de grønne aktivistene i Australia har regelrett ødelagt et velfungerende strømnett og gitt dem ikke bare skyhøye strømpriser men også et ustabilt strømnett med blackouts og kollaps som resultat.

https://fakta360.no/2021/03/hvordan-odelegge-et-velfungerende-stromnett-med-3-enkle-tiltak/

Hvordan vi kan vinne klimakampen? Her er svaret! Enkelt og genialt!

Klimakampen vi fører er både mot rasering av naturen vår med vindturbiner, men ikke minst den vanvittige sløsingen av fellesskapets penger, som de klimahysteriske politikere slenger om seg som fulle sjømenn.

Klimakampen kan ikke vinnes med vitenskap, argumenter eller fornuft. Det har vi forsøkt i 30 år nå, og Klimarealistene slipper ikke til i debatten en gang. Vi er derfor kommet hinsides og langt forbi fornuftens eller logikkens stadier.

https://fakta360.no/2021/03/hvordan-vi-kan-vinne-klima-kampen-her-er-svaret-enkelt-og-genialt/

Statens Strålevern har stanset Thorium satsingen på falskt grunnlag

Den eneste teknologien som kan berge Norge fra å bli teppebombet av vindmøller er blitt stanset av byråkrater og politikere på feil grunnlag. Vi antar det var bevisst.

Thoriumutvalget var meget positive til Thorium og beskrev mange fordeler og påpeker hvor trygt det er. Statens Strålevern gir et politisk høringssvar og maler et skremmebilde som er basert på feil grunnlag og forutsetninger, for å stanse thorium satsingen i Norge. Her får du vite hvorfor.
https://fakta360.no/2021/03/statens-stralevern-har-stanset-thorium-satsningen-pa-falskt-grunnlag/

Verdien av Norsk Thorium kan være 10 dobbelt av samlet oljeverdi

Norge har igjen trukket vinnerloddet når det gjelder tilgang til billig energi. Samtidig kan våre politikere få gjennomført sine CO2 kutt slik at både klimahysterikerne og klimarealistene vinner på dette.
https://fakta360.no/2021/03/verdien-av-norsk-thorium-kan-vaere-10-dobbelt-av-samlet-oljeverdi/

Bjørn Stærk i Agenda Magasin: FMK er noen gamle gubber som mangler en sak!

FMK (Folkeaksjonen Mot Klimahysteriet) er en syte-gruppe uten mål og mening. En lufteventil for sinte eldre menn som hakker løs på politikere. Nesten litt rart han ikke sa eldre etnisk hvite menn.
https://fakta360.no/2021/03/bjorn-staerk-i-agenda-magasin-fmk-er-noen-gamle-gubber-som-mangler-en-sak/

Erna Solberg sin tale i sikkerhetsrådet full av løgn og feil. Plukkes i filler av Arve Tunstad.

Arve Tunstad er Journalist og tidligere ansatt i NRK i over 30 år. Han har i et facebook innlegg tatt for seg talen som Erna Solberg holdt på sitt første møte i sikkerhetsrådet. Vi kan rett og slett konkludere med at Erna Solberg er en løgner og lyver til sikkerhetsrådet så det renner. Ingen ting av hennes klimapåstander er korrekte. Ingen!
https://fakta360.no/2021/03/erna-solberg-sin-tale-i-sikkerhetsradet-full-av-logn-og-feil-plukkes-i-filler-av-arve-tunstad/

Den tikkende bomben i polhavet – Ny istid kan komme over natten!

Is-tapet i polhavet de siste 10-årene kan ha vært signalet på en kommende katastrofe, men ikke av den typen mange klimahysterikere tror. Forskere mener å finne bevis for at et slikt is-tap etterfølges av en global nedkjøling og er forløperen for istider.
https://fakta360.no/2021/02/den-tikkende-bomben-i-pol-havet-ny-istid-kan-komme-over-natten/

Erna, la oss få samfunnet tilbake! La oss leve!

Anders Brunstad har gjort en analyse av Kina-virusets dødelighet basert på offisiell statistikk og kommer fram til at tiltakene er farligere for samfunnet enn selve viruset. Les hans analyse nøye.
https://fakta360.no/2021/02/erna-la-oss-fa-samfunnet-tilbake-la-oss-leve/


Hele 9075 kulderekorder i USA – Dommedag kommer!

Husk at IPCC, FN og NRK har stått i spissen sammen med Bjørn Samset i Cicero og fortalt dere at Solen vår har ingen påvirkning på klima, da den ha vært stabil i 1000-vis av år. Nå kommer dommens dag. Les dette:

Den polare kaldfronten som har feid over også USA har trolig vært historisk på mange vis. Selv i følge klima-fanatikerne i NOAA – som med vilje ignorerer Urban Heat Island effekter – så har februar til nå i 2021 brakt USA hele 9075 kulde-minimum og kulde-maksimum temperaturrekorder over hele USA.
https://fakta360.no/2021/02/hele-9075-kulderekorder-i-usa-dommedag-kommer/


Eventyret om de fem professorer og lektoren de ikke kunne målbinde

Geir Hasnes har tydeligvis skapt brann i klima-rosenes grønne leir ved å bringe til torget noen enkle matematiske oppsummeringer som selv fem professorer ikke forstår:

Det var en gang en lektor som undret seg stort og lenge. Ja han var ikke bare lektor – han var universitetslektor II – må høre. Han undret seg om ikke det var noe merkelig med det grønne skiftet som kongen, regjeringen og halve kongeriket hadde fått seg fore.

Han begynte nemlig å telle. Han telte alle biler, vindmøller, solpaneler, kraftverk og alle energier som fantes i verden. Ja han telte de alle og fant at hverken kongen, regjeringen, hele kongeriket eller om så hele verden, hadde nok penger for alt som måtte til. Det grønne skiftet var jo rett og slett ikke mulig, pep den lille lektoren forsiktig i avisen.

https://fakta360.no/2021/02/eventyret-om-de-fem-professorer-og-lektoren-de-ikke-kunne-malbinde/

Kjøp CO2 utslipp her – Bærekraft og sirkulærøkonomi i praksis

Fakta360 innfører Klimaplan 2030 med bærekraft og sirkulærøkonomi nå!

Regjeringen vil gjennom sin Klimaplan 2030 øke CO2 avgiftene fra 544,- i 2021 til 2.000,- kr. pr. tonn i 2030. Fakta360 følger regjeringens oppfordring om bærekraft og sirkulærøkonomi og innfører herved sin del av klimaplanen hvor du kan kjøpe et garantert utslipp av CO2 til samme pris.

Derved skulle vi oppnå et perfekt eksempel på regjeringens bærekraft og sirkulærøkonomi hvor det private initiativ samarbeider tett med det offentlige.

https://fakta360.no/2021/02/kjop-co2-utslipp-her-baerekraft-og-sirkulaerokonomi-i-praksis/

NRK om klima er som komiske Ali om Bagdad

Den som besitter en smule faglig kompetanse innen STEM fagene eller sågar faktisk bare sunn fornuft, kan ikke unngå å se det komiske i klima-reportasjene fra NRK. NRK om klima er blitt synonymt med komiske Ali om Bagdad.
NRK er blitt en parodi på faglige kunnskaper og nytt om klima. Det er som en reprise på komiske Ali i sin tid for de som husker han eller Bagdad Bob som også ble hans klengenavn.
https://fakta360.no/2021/02/nrk-om-klima-er-som-komiske-ali-om-bagdad/

Den grønne galskapen sin livsfarlige konsekvens – Millioner uten strøm og folk dør i USA.

Når Solen – som faktisk styrer klimaet på jorden – går inn i en rolig fase slik som nå, svekkes den polare vortex og store mengder iskald polarluft trenger seg sørover til stater som California og Texas.

Disse statene og spesielt Texas har tidligere hatt en billig, god og stabil strømforsyning basert på fossil energi, men har i de senere år satset tungt på omstilling til den “grønne” bølgen med vindturbiner.
https://fakta360.no/2021/02/den-gronne-galskapen-sin-livsfarlige-konsekvens-millioner-uten-strom-og-folk-dor-i-usa/


Støttegave til Fakta360 – Kampen mot vindmøller og klimahysteriet!

Jeg har startet en innsamlingsaksjon for Fakta360.no i håp om at dette blir en viktig kilde for fakta og inspirasjon i kampen mot klimahysteriet og vindmøller spesielt.
Dagens regjering og de aller fleste på Stortinget kaster milliarder av fellesskapets penger rett ut av vinduet på klima-galskapen som de tror de må berge verden fra. Fakta360 baseres på å avsløre deres hykleri, massehysteri og regelrett spinnville teorier som fører til et enormt statlig forbruk på totalt unyttige formål.
Pengene skal gå til lønn og dekning av driftskostnader for bloggen Fakta360.no. Målet er å kunne drive bloggen på heltid.
https://fakta360.no/2021/02/stottegave-til-fakta360-spleis-no/

The Greenhouse Effect – Fysikken bak CO2 og klima

Denne videoserien på hele 61 korte videoer om “The Greenhouse Effect” og fysikken bak er et “must” for alle klimarealister som ønsker å sette seg inn i hva som faktisk skjer i atmosfæren. Videoene tar for seg nesten alle aspekter og faktorer som påvirker både temperatur og klima på lang sikt.
https://fakta360.no/2019/07/the-greenhouse-effect-fysikken-bak-co2-og-klima/

97% Konsensus er en BLØFF! – Klimarealistene viser jukset

Klimarealistene produserte våren 2020 noen filmer som tok for seg sentrale tema innen klimavitenskapen. Her er den tredje filmen hvor Morten Jødal tar for seg bløffen om konsensus.
Denne filmen formidler den utrolig falske metoden de brukte for å konstruere konsensus på 97%. Husk å dele dette så mye dere kan for å spre budskapet!
https://fakta360.no/2021/02/97-konsensus-er-en-bloff-klimarealistene-viser-jukset/


CO2 mengden i atmosfæren har aldri vært så høye! – En løgn!

Klimarealistene produserte våren 2020 noen filmer som tok for seg sentrale tema innen klimavitenskapen. Her er den andre filmen hvor Morten Jødal tar for seg CO2 mengden i atmosfæren i historisk perspektiv.
Denne filmen formidler historisk kunnskap man må ha med seg innen klimadebatten. Husk å dele dette så mye dere kan for å spre budskapet!
https://fakta360.no/2021/02/co2-mengden-i-atmosfaeren-har-aldri-vaert-sa-hoye-en-logn/

Global oppvarming – Det finnes ingen klimakrise!

Klimarealistene produserte våren 2020 noen filmer som tok for seg sentrale tema innen klimavitenskapen. Her er den første filmen hvor Morten Jødal tar for seg Global Oppvarming og “klimakrisen”.
Dette er kanskje den viktigste filmen og formidler kunnskapen på en enkel og god måte – Husk å dele dette så mye dere kan for å spre budskapet!
https://fakta360.no/2021/02/global-oppvarming-det-finnes-ingen-klimakrise/

Pressebriefing fra FMK – Kent Andersen som en statsmann!

Folkeopprøret mot klimahysteriet (FMK) presenterte nettopp ved deres nye talsmann en pressebriefing som er en statsmann verdig.
Det var lanseringen av FMK sin nye logo som var tema for briefingen. Her forteller Andersen at FMK sin logo er et fyrtårn for fornuften, og som skal hjelpe folk guides gjennom stormen av klimapropaganda. De skal også stå i mot bølgen av hysteri som myndighetene har pisket opp sammen med den ukritiske main stream media.
https://fakta360.no/2021/02/pressebriefing-fra-fmk-kent-andersen-som-en-statsmann/

Til Erna sin side:

1) Dere er i ferd med å teppebombe landet med drapsmaskiner for fugler samt rasere naturen til enorme kostnader, samtidig som Acer nå driver strømprisen opp til vanvittige priser. Hvorfor i f…. skal vi akseptere deres politiske styrte strømpriser – for det er det det er – Energifattigdommen kommer til å bli deres skam: https://fakta360.no/2021/02/hvorfor-i-f-skal-vi-akseptere-stromprisene/

2) Dere skal nå bruke 25 milliarder kroner på å dytte CO2 ned i bakken i den vanvittige desillusjonerte tro om at dette vil senke temperaturen på planeten kanskje 0,027 grader i 2100. Naturen greide å senke global temperatur med 0,5 grader på 2 måneder og kastet verden inn i en kuldekatastrofe ingen har sett maken til på kanskje 50 år. https://fakta360.no/2021/02/kulderekorder-over-hele-verden-dreper-folk/

3) Når skal dere ivareta Norske borgere og sørge for at pensjonister kommer over fattigdomsgrensen. Alta kommune greide ikke å skaffe bolig til en -1- av sine egne uteliggere, men smiler og ler når de kan skaffe bolig til 30-40 asylsøkere over natta. Det er fan meg sykt hva dere holder på med!

Det er rett og slett skammelig!

Fakta 4: De siste fire istidene var CO2 nivået på planeten faretruende lav for livet

Gjennom hver av de fire siste istidene, falt CO2-nivået under 190 ppm. Under slutten av den siste istiden, var nivået helt nede i 182 ppm, som er antatt å være det laveste i jordens historie. Hvorfor er dette alarmerende? Grunnen er at det meste av plantelivet på land ikke kan eksistere med under 150 ppm CO2 i luften. Da stopper fotosyntesen opp.
https://fakta360.no/2021/02/fakta-4-de-siste-fire-istidene-var-co2-nivaet-pa-planeten-faretruende-lav-for-livet/


Fakta 5: Utviklingen gjennom 140 millioner år har gitt en farlig reduksjon av CO2

Er CO2-mengdene i atmosfæren uvanlig høye? Og er de skadelige? Hva vet vi om variasjonene i karbondioksidmengder gjennom klodens historie?
https://fakta360.no/2021/02/fakta-5-utviklingen-gjennom-140-millioner-ar-har-gitt-en-farlig-reduksjon-av-co2/

Donald Trump er frifunnet men TV2 og Fredrik Grøssveik anker!

TV2’s sin hurtigløpende apporter Fredrik Grøsseveik forteller i en sørgelig og gråtkvalt tone at demokratiet er tapt og at han personlig skal enke – eller anke – til senatet eller var det gud om at Trumpern må bli dømt.
https://fakta360.no/2021/02/donald-trump-er-frifunnet-men-tv2-og-fredrik-grosseveik-anker/

FAKTA 1: CO2 er ikke den viktigste drivhusgassen

Vanndampens rolle innen klimamodellene, og de scenariene IPCC lager ut fra disse, er basert på uverifisert pseudovitenskap. Å nedtone betydningen av vanndamp, eller legge en overdreven stor vekt på størrelsesordenen av tilbakekoblingseffekten fra CO2 til vanndamp, har den konsekvens at det overdriver mennesket påvirkning på drivhuseffekten.
https://fakta360.no/2021/02/fakta-1-co2-er-ikke-den-viktigste-drivhusgassen/


Hvorfor i f… skal vi akseptere strømprisene?

Hvilken annen tjeneste eller produkt ville du bestille dersom du

Ikke vet hva det koster
Ikke vet når det endrer pris
Ikke vet hvorfor det endrer pris
Ikke har noen andre alternativer
Ikke kan avbestille
Ikke kan være uten

https://fakta360.no/2021/02/hvorfor-i-f-skal-vi-akseptere-stromprisene/

Kristin Halvorsen utnevnt til klimaekspert

Halvorsens faglige bakgrunn er sosialpedagogikk og kriminologi. Som kunnskapsminister fikk sikkert Halvorsen bruk for sosialpedagogikken. Klimarealistene har også foretatt en grundig gjennomgang av lærebøker i skolen, og muligens kan Kristin Halvorsen ta noe av æren for at skolens grønne ungpionerer ikke står særlig tilbake for fortidens røde pionerer i Sovjets Komsomol og DDRs Freie Deutsche Jugend hva gjelder grad av indoktrinering.

https://fakta360.no/2021/02/kristin-halvorsen-utnevnt-til-klimaekspert/

Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Klima-mafiaen durer på med sitt grønne skifte, elektrifisering og teppebombingen av Norge med vindmøller. Strøm og elektroner synes å være deres altoppslukende mantra.
Vi er på en vill ferd mot “endgame” på grunn av det grønne skiftet og den enorme trussel som satsingen på en -1- og kun en teknologi utgjør. Les den horrible historien og bli skremt!

https://fakta360.no/2021/02/sa-du-tror-du-har-klima-angst-na-skal-du-virkelig-fa-angst/

Går vi mot en ny istid?

Slikt som dette burde være pensum i skolene våre, men i stedet får de servert fordummende skremselspropaganda krydret med psykotiske meninger fra en viss Svensk jente som kan se CO2 molekyler.
Her er kronikken som stod på trykk i Halden Arbeiderblad den 5. mars 1965. Spesielt fornøyelig er det å lese den optimistiske vinklingen han beskriver når klimaet blir varmere og altså til det bedre. Dette i sterk kontrast til dagens klimahysterikere som er livredd et varmere klima. Ha en fornøyelig og opplysende lesning:

ttps://fakta360.no/2021/02/gar-vi-mot-en-ny-istid/

Går vi mot en ny istid?

Slikt som dette burde være pensum i skolene våre, men i stedet får de servert fordummende skremselspropaganda krydret med psykotiske meninger fra en viss Svensk jente som kan se CO2 molekyler.
Her kronikken som stod på trykk i Halden Arbeiderblad den 5. mars 1965. Spesielt fornøyelig er det å lese den optimistiske vinklingen han beskriver når klimaet blir varmere og altså til det bedre. Dette i sterk kontrast til dagens klimahysterikere som er livredd et varmere klima. Ha en fornøyelig og opplysende lesning:

https://fakta360.no/2021/02/gar-vi-mot-en-ny-istid/

PDK med nytt program – Demokratene får konkurranse i å støtte Klimarealistene

Vår forrige artikkel om hvilke partier som jobber for Klimarealistene skapte mye oppmerksomhet. Vi ble kontaktet av flere partier som tidligere var ganske uklare eller vage på sitt klimatiske ståsted.
Partiet De Kristne var i en prosess med å utforme nytt partiprogram, samtidig som vi laget forrige artikkel. Her har vi oppdatert deres “nye” posisjon angående Klimasvindelen.
https://fakta360.no/2021/02/pdk-med-nytt-program-demokratene-far-konkurranse-i-a-stotte-klimarealistene/

Hvilke politiske partier jobber egentlig for Klimarealistene?

Som Klimarealist er vi blitt utestengt fra alle offentlige media og arenaer, slik at debatt om klima i praksis ikke eksister. De fleste politiske partier har slukt FN og IPCC sin agenda – om ikke bare en kommende – men at vi har en pågående klimakrise nå.
Er det da noen partier igjen i dagens Norge som virkelig går klima-fanatikerne midt imot?
https://fakta360.no/2021/01/hvilke-politiske-partier-jobber-egentlig-for-klimarealistene/

Det «grønne skiftet» kan bare skje ved å myrde alle menneskene i verden!

Geir Hasnes er nådeløs i sin siste artikkel her på Fakta360 om klima-galskapen. Han begynner: “Politikernes gnålemål om å bli kvitt bruken av olje, gass og kull innen 2050 er som småunger som gnåler og maser om godteri på butikken.”
https://fakta360.no/2021/01/det-gronne-skiftet-kan-bare-skje-ved-a-myrde-alle-menneskene-i-verden/

De galningene som hopper over til SP må lese deres program!!! – De er som MDG, kanskje VERRE!!!

Senterpartiet vil at Norge fortsatt skal gå foran i klimaarbeidet!
Vi går inn for ambisiøse målsettinger og ambisiøse omstillingstiltak på klimafeltet. Den sentrale målsettingen er å komme raskt i gang med klimaomstilling og redusere norske utslipp i 2030 med 40 % sammenlignet med 1990-nivå. I 2050 må Norge være et lavutslippssamfunn. Det norske samfunnet må forberedes på klimaendringer og tilpasses de utfordringene vi kommer til å møte.
https://www.senterpartiet.no/politikk/A-%C3%85/politisk-sak/klimapolitikk

Folket vil stanse klima-galskapen! Nesten 50.000,- på under en uke!

Regjeringen pøser på med mer rød-grønn kommunistisk planøkonomi, forkledd som klimaplaner, enn noensinne. Samtidig strømmer pengene inn til en innsamlingsaksjon for en faktabok om klimaet i regi av Klimarealistene.
https://fakta360.no/2021/01/folket-vil-stanse-klima-galskapen-nesten-50-000-pa-under-en-uke/

Kunstig Intelligens bekrefter at klimaendringer ikke kan være skapt av mennesker!

«AI’en analyserte store mengder data og finner at perioden fra 1880 og frem til i dag – perioden hvor mennesker begynte med CO2 utslipp – så er oppvarmingen helt naturlig og kan forklares med kjente fenomener.»
https://fakta360.no/2021/01/kunstig-intelligens-bekrefter-at-klimaendringer-ikke-kan-vaere-skapt-av-mennesker/

Dugnad, dugnad, dugnad…! Når blir det kake, øl, fest og feiring?

Klimakrisen er en dugnad. Kina viruset er en dugnad. Innvandring er en dugnad.

Har noen av disse – Noen gange EVER – i Norges HISTORIE – Stanset opp og sagt noen gang: Hør her folkens! Nå er dugnaden OVER. Nå skal det bli fest og kake, med øl og moro til alle i Norge! Nå skal vi feire! Nå blir det fest! Nå er dugnaden er OVER!
https://fakta360.no/2021/01/dugnad-dugnad-dugnad-nar-blir-det-kake-ol-fest-og-feiring/

60 ubehagelige fakta om CO2 og klima.

Med disse 60 fakta om CO2 og klima er du i stand til å argumentere med vitenskapen i ryggen fra anerkjent forskning….
https://fakta360.no/2021/01/60-ubehagelige-fakta-om-co2-og-klima/

100% innfridd Paris-avtale gir 0,027 grader lavere temperatur i 2100

Deles vår geologiske tidsalder på 600 millioner år opp i klimaintervaller, hver på 10 millioner år, må vi hele 450 millioner år tilbake for å finne samme kalde klima som vi har nå. I det nærmere tidsperspektiv var både steinalder, bronsealder, vikingtid og tidlig middelalder varmere enn vår nåværende tid….
https://fakta360.no/2021/01/100-innfridd-paris-avtale-gir-0027-grader-lavere-temperatur-i-2100/

Over kr. 20.000,- i donasjoner på få timer for boken Motvekt – Fakta om klima!

Det var styreleder i Klimarealistene, Morten Jødal, som satte i gang en storstilt og ambisiøs innsamlingsaksjon i dag, søndag 24. januar. Han forteller at et sentralt medlem i Klimarealistene og det vitenskapelige råd, har gitt kr. 10.000,- til aksjonen og utfordrer andre.
Innsamlingsaksjonen tar sikte på å få samlet inn ca. 100.000,- kr. for å kjøpe inn og få distribuert en av de viktigste klimabøker i 2020 til politikere, biblioteker, skoler og og høyere utdanningsinstitusjoner. Bare få timer etter at aksjonen ble lansert var det samlet inn kr. 20.000,- så dette er svært oppløftende.
https://fakta360.no/2021/01/over-kr-20-000-i-donasjon-pa-fa-timer-for-boken-motvekt-fakta-om-klima/

Dagslønnen i Norske fengsler overgår mange land sin minstelønn – Er det rart de kommer hit?

Geir Fursuseth og Hans Rustad i Document.no har en rekke aktuelle serier på DocTV om hva som skjer i verden og lille Norge. I denne sekvensen som blant annet omhandler USA, Biden korrupsjonen med sønnen Hunter, Kina og mye annet streifer de innom en ekstrem kuriositet.
https://fakta360.no/2021/01/dagslonnen-i-norske-fengsler-overgar-mange-land-sin-minstelonn-er-det-rart-de-kommer-hit/

Covid-19 like ufarlig som vanlig influensa? – Lockdown er farligere enn viruset!

Dette er Covid-filmen som alle må få med seg. Her gjennomgås en del faktiske forhold om både Covid-19 og tidligere reelle såkalte pandemier og dokumenterer dette både med tall og referanser.
Filmen viser enorme kilder til feilrapportering og påviser at feilaktige statistikker har blitt utarbeidet slik at dødeligheten til sykdommen blir enormt overdrevet.
https://fakta360.no/2021/01/covid-19-like-ufarlig-som-vanlig-influensa-lockdown-er-farligere-enn-viruset/

Sir. David Attenborough løy i Netflix dokumentaren om klimaendringer!

Uansett om det var bevist eller ikke fra hans side, så var det en blank løgn som ble presentert i Netflix dokumentaren “Our Planet” presentert av David Attenborough. Filmen viser blant annet den tåredryppende sekvensen med hvalrosser som faller ned til den sikre døden fra bratte klipper på grunn av klimaendringer.
Netflix blir her avslørt i ren løgn!
https://fakta360.no/2021/01/sir-david-attenborough-loy-i-netflix-dokumentaren-om-klima-endringer/

Professor i statsvitenskap Claes G. Ryn fra The Catholic University of America, fremlegger også omfattende bevis for valgjukset i USA.

Han har gjennomgått materialet og finner at avvikene er så spesielle og spesifikke at de ikke kan forklares på annet vis en omfattende valgjuks. Han støttes også av Europeiske statsvitere og spesialister på valg i USA.
https://www.document.no/2021/01/18/hvordan-presidentvalget-i-usa-kan-ha-blitt-stjalet

Big-Tech, Parisavtalen, Grønt skifte, The Great Reset og New World Order. Hva har disse til felles?

Cancel kulturen er metodikken de bruker for å tie alle opponenter. Spesielt ser vi dette innen klima-debatten. Når Big-Tech nå har klart å kneble USA sin president, så er det kun alternative medier slik som blant annet Parler.com som kan motarbeide dem.
https://fakta360.no/2021/01/parler-com-big-tech-parisavtalen-gront-skifte-the-great-reset-og-new-world-order/

Må Big-Bang forkastes? Oppfinneren av MRI mener det!

Professor Pierre-Marie Robitaille som er verdens ledende ekspert på MRI (Magnetic Resonance Imaging) og oppfinneren og skaperen av 8 Tesla MRI – har nå studert kosmologenes arbeider rundt WMAP bildene som er antatt å bekrefte Big-Bang.

https://fakta360.no/2021/01/oppfinneren-av-8-tesla-mri-sier-big-bang-kan-vaere-en-teori-som-na-ma-forkastes/


Joe Biden vil bli Impeached på sin første dag som president!

Det er på bakgrunn av avsløringene om hans sønn Hunter Biden sine “forretninger” med oljeselskaper i Ukraina og Kina, tilrettelagt av Joe Biden som er grunnen for umiddelbar impeachment.
https://fakta360.no/2021/01/joe-biden-vil-bli-impeached-pa-sin-forste-dag-som-president/

Er NRK blitt Marxistisk? Støtter de ideologien som har drept millioner?

Etter å ha fulgt litt med på den ekstremt polariserte såkalte “debatten” og mediestorm som ytre venstre har greid å hause opp mot Reset og Helge Lurås samt reaksjonene i media og spesielt NRK. Da begynner man virkelig å lure. Er NRK vår statvskanal fullstendig hærtatt av Marxister?
https://fakta360.no/2021/01/er-nrk-blitt-marxistisk-stotter-de-ideologien-som-har-drept-millioner/

Kommunisten Sofie Rana “bjeffer”. Vidar Kleppe ber henne vaske munnen!

Vidar Kleppe er ikke nådig mot den ubehøvlede og venstreekstreme Marxisten i Rødt Sofia Rana sitt såkalte “oppgjør” med Fredrik Solvang og Helge Lurås. Hennes egen artikkel er et oppgulp av venstreekstremistisk no-platforming kultur og føyer seg inn i rekken av … mer
https://fakta360.no/2021/01/kommunisten-sofie-rana-bjeffer-vidar-kleppe-ber-henne-vaske-munnen/

IPCC har gjort en kjempetabbe i beregningen av drivhuseffekten

Man tror nesten det ikke er mulig men brøleren deres ligger i at de har gjort Jorden «Flat» – Her dokumenterer jeg og beviser med deres egne formler at de virkelige Flat-Earth folkene er IPCC. Sjekk denne:
https://fakta360.no/2019/07/en-beregning-av-jordens-energibalanse-og-falsifisering-av-drivhuseffekten/

Erna Solberg og stortingets klimafascisme gjør meg forbannet

Klimafascistene har lagt fram sine globalistiske planer. Den heter Klimasvada 2030. Planen er et dypdykk i emokrati, floskler, svada, poseringsmoralisme og direkte løgn!

Keiseren er ikke bare uten klær. Hele stortinget går naken rundt og poserer daglig i klimasvada. Men du verden så mye konferanser med kanapeer og boblevann de kan fly til over hele verden for å koke ihopen mer globalistisk klimatyranni.

https://fakta360.no/2021/01/erna-solberg-og-stortingets-klimafascisme-gjor-meg-forbannet/

“Kent Andersen til frontalangrep…” gikk viralt på sosiale medier

Det er etter hvert blitt meget tydelig at Kent Andersen sin meget inngående kunnskaper om klimasaken har gjort han modig.
Vi laget en forkortet fremstilling av hans tordentale på nesten en time og la ut saken på vårt nettsted. Lite viste vi at vår artikkel skulle eksplodere på nettet og i sosiale medier.
https://fakta360.no/2021/01/kent-andersen-til-frontalangrep-gikk-viralt-pa-sosiale-medier/

Naturlig og menneskeskapt CO2 i Atmosfæren.

Er Norge så viktig at vi må bruke milliarder på både CO2 kutt, lagring, elektrofisering, elbiler og vindmøller?
Må vi virkelig kaste bort penger på slikt klima-svada eller kunne vi brukt pengene til gode formål til fordel for våre egne borgere?
https://fakta360.no/2021/01/naturlig-og-menneskeskapt-co2-i-atmosfaeren/

FrP aksepterer at vi har en klimakrise i følge Terje Halleland – Derfor Langskip!

I debatten mellom FrP’s stortingsrepresentant Terje Halleland i Energi og miljøkomiteen og lokallagsleder i MDG Sigrid Z. Heiberg avslører FrP at de slettes ikke jobber mot klimakrisen.
https://fakta360.no/2021/01/frp-aksepterer-at-vi-har-en-klima-krise-i-folge-terje-halleland-derfor-langskip/

Sauefjerting i fårikålens tid. Klima-astrologene med nye skremsler

Astrologi har eksistert i minst fire tusen år, og lever fortsatt i beste velgående.

Parallellen med dagens klimaforskere, klimatalsmenn og –kvinner, og klimapolitiske rådgivere med statsoverhoder på fullt slep er iøynefallende. Noe må menneskene ha å tro på, og for tiden er det altså de usynlige molekylers bane over stjernehimmelen som fascinerer klima-astrologene og fremkaller klima-horoskop hvor det under Tyren for eksempel står: Molekylenes bevegelser denne måneden gjør at du bør unngå å spise kjøtt.
https://fakta360.no/2020/09/sauefjerting-i-farikalens-tid-klima-astrologene-med-nye-skremsler/

MSM = Fake News

Fake News produsenten nr. 1 om Trump – TV2 – greier faktisk av alle ting å spre Fake News mens de foretar et intervju om Fake News.
https://fakta360.no/2020/09/tv2-fake-news/

Hjelp oss ved å dele:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Legg inn en kommentar

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: